Untitled design (1)

START înscrieri pentru voluntari la Jungla Urbană 2024 #CivilSociety Edition, din Piatra Neamț și Târgu Neamț!

#ONGfâșneț

A venit momentul mult așteptat! Oficial, dăm STARTUL pentru înscrierile pentru voluntari la Jungla Urbană 2024 #CivilSociety Edition, din Piatra Neamț și Târgu Neamț!

Organizarea unui eveniment de calibru precum Jungla Urbană 2024, un treasure hunt urban pe tema societății civile destinat tinerilor, implică nu doar planificare și logistică, ci și o echipă dedicată de voluntari care să fie bine pregătiți și motivați să susțină desfășurarea sa. Așadar, te invităm să fii parte din echipa de mândri voluntari! Vei juca un rol crucial în asigurarea că obiectivele educaționale și de divertisment ale evenimentului au fost atinse în mod eficient și că participanții au primit sprijin de calitate în explorarea traseului pregătit. Jungla Urbană 2024 #CivilSociety Edition Jungla Urbană este un treasure-hunt, o competiție desfășurată în Municipiul Piatra Neamț și Târgu Neamț pe 20, respectiv 27 aprilie. Participanții cunosc locul de start, urmând să parcurgă un traseu pe care îl vor descoperi doar prin descifrarea indiciilor, care vor avea ca temă principală societatea civilă.

Aventura Jungla Urbană revine în Piatra-Neamț și, de data aceasta, avem nevoie de cei mai #fâșneți dintre voi! Activitatea de voluntariat presupune implicarea pe durata competitiei din 20 aprilie în Piatra-Neamț și din 27 aprilie în Tragu Neamț (timp estimat alocat: între orele 08:00-15:00) în una din următoarele activități:
✔ Voluntar de checkpoint: primeste echipele la checkpoint, monitorizeaza sosirea/plecarea acestora, realizarea probelor, sprijină distribuirea produselor de refreshment;
✔ Voluntar foto-video: presupune deplasarea între checkpointuri si realizarea (cu aparatul propriu) de materiale foto – video în timpul concursului;
✔ Voluntar auto: presupune deplasarea cu autoturismul propriu între checkpoint-uri pentru transportarea materialelor si a echipelor de organizatori/voluntari, iar cheltuiala pentru combustibilul folosit pe perioada competiției este decontabilă.

Cum te poți înscrie?

Dacă vrei să devii mândru voluntar Jungla Urbană 2024 #CivilSociety Edition din data de 20 aprilie 2023 la Piatra – Neamț sau 27 aprilie la Târgu Neamț, te poți înscrie până pe 24 martie 2024, completând formularul de aici. Prin participarea ta ca voluntar, vei beneficia de numeroase avantaje, precum primirea tricoului oficial al Mândrului Voluntar, apă și gustări asigurate în ziua concursului, acces la instruirea specială pentru tema și probele concursului, precum și obținerea unei diplome de voluntariat ca semn de recunoaștere pentru dedicarea ta.

Ai tot ce are nevoie un mândru voluntar?
✔ Vârsta minimă de 16 ani;
✔ Formularul din bio completat până pe 24 martie 2024, ora 23:59;
✔ Disponibilitate în data de 20 aprilie 2024 la Piatra Neamț sau 27 aprilie la Târgu Neamț pe toată durata competiției (timp estimat alocat: între orele 08:00-15:00);
✔ Ești organizat, responsabil și ai prezență de spirit;
✔ Îți place munca în echipă, te adaptezi cu ușurință la provocări și ești flexibil;
✔ Vrei să faci parte dintr-o echipă #ONGfâșneață!

________

Proiectul #ONGfâșNeȚ este derulat de Asociația de Sprijin Comunitar ACS prin programul Active Citizens Fund Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

 
 

Comments are closed.