Untitled design (1)

ongREconnect #ONGfâșneț,un eveniment cu, despre și, mai ales, pentru ONG-uri

 

Luni, 18 martie, începând cu ora 17:00, ne-am dat întâlnire la ongREconnect #ONGfâșneț! Parte a proiectului #ONGfâșneț, evenimentul a avut loc în Amfiteatrul Autonom, din cadrul noului sediu situat pe Strada Fermelor 4, Piatra Neamț.  

Prima parte a serii a fost dedicată activităților de cunoaștere, așadar, am avut șansa să povestim despre activitatea fiecăruia dintre noi și să discutăm despre cum putem avea un impact și mai mare în comunitatea noastră. Am prezentat platforma ONGNeamt.ro, primul spațiu colaborativ online pentru ONG-urile din județul Neamț și am pus bazele viitoarelor noastre colaborări #ONGfâșnețe!

A doua parte a evenimentului a adus în lumina reflectoarelor (la propriu) un subiect tare apropiat ONG-urilor: situatiile problematice pe care le întâlnesc voluntarii. Piesa de teatru forum a adus în discuție secretele ascunse ale voluntariatului, fiind creată chiar de tinerii voluntari ai ACS! Reprezentația a fost a șasea din Caravana de Teatru Forum, iar publicul a fost șocat prin realitatea pe care a prezentat-o!

Ne-am bucurat tare mult că am cunoscut oameni faini și ne-am entuziasmat cu gândul la un viitor care poate fi mult mai solid împreună! Mulțumim, Fundatia Motivation Romania, Asociația Împreună pentru Roznov, Asociaţia Bâtca Doamnei, Asociatia Nascuta Inger Piatra Neamt, Asociatia Sens Civic, DJST NEAMT, Cicia (Centrul de Incubare Creativ-Inovativ de Afaceri), AS Roman, Asociația de Inițiativă Locală Roman 2002, Puzzle OptimEast, pentru că ați dat curs invitației noastre și pentru implicare! Mulțumim, Fundația Autonom, pentru găzduire și sprijin!

Evenimentul a fost gratuit și face parte din proiectul #ONGfâșNeȚ, derulat de Asociația de Sprijin Comunitar „ACS”, în parteneriat cu Fundația Autonom cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este creșterea capacității și sustenabilității organizațiilor neguvernamentale din județul Neamț prin îmbunătățirea imaginii publice a acestora în rândul publicului.

________

Proiectul #ONGfâșNeȚ este derulat de Asociația de Sprijin Comunitar ACS prin programul Active Citizens Fund Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

 

 
 
 
 

Comments are closed.