Untitled design (3)

START înscrieri pentru JUNGLA URBANĂ 2024 #CivilSociety Edition!

#ONGfâșneț

Jungla Urbană se întoarce pe harta evenimentelor pentru tineri din Piatra Neamț! Anul acesta, Jungla Urbană va fi organizată în ediție dublă, pe 20 aprilie în Piatra-Neamț și pe 27 aprilie în Târgu Neamț! Ajunsă la a 13-a ediție, competiția este creată pe modelul unui treasure hunt și este accesibilă tuturor tinerilor de 14-25 ani. Înscrierile au loc până pe 13 aprilie.

Cum se desfășoară Jungla Urbană
Jungla Urbană este o cursă de tip treasure-hunt. Participanții cunosc doar locul de start, urmând să parcurgă un traseu pe care îl vor descoperi doar prin descifrarea indiciilor de la fiecare check-point. În ediția #CivilSociety, întregul traseu este proiectat în jurul temei sotietății civile.
Pentru echipele câștigătoare, cu cel mai bun timp de finalizare a traseului, organizatorii, cu sprijinul sponsorilor, vor oferi următoarele premii, atât pentru tinerii din Piatra-Neamț, cât și pentru cei din Târgu Neamț:

  • Locul I: 300 lei/persoană sau 900 lei/echipă;
  • Locul al II-lea: 250 lei/persoană sau 750 lei/echipă;
  • Locul al III-lea: 200 lei/persoană sau 600 lei/echipă.

Cum vă puteți înscrie
Dacă ai între 14 și 25 de ani, îți dorești să participi la eveniment și îți faci echipă cu alți 2 prieteni te poți înscrie completând formularul de aici. Important de știut că participarea la eveniment presupune și o mică donație de 15 lei. Această sumă contribuie la organizarea evenimentului și la promovarea societății. În plus, arată că ești 100% implicat în aventura noastră! Pentru ca înscrierea unei echipe să fie validată, este necesar ca fiecare coechipier să completeze integral formularul până la data de 13 aprilie 2024, ora 23:59:59! În situația în care se completează numărul maxim de echipe participante, atunci înscrierile se vor încheia mai devreme, așa că recomandarea noastră este să completezi formularul din timp! Mult succes și abia așteptăm să ne cunoaștem la Jungla Urbană 2024 #CivilSociety Edition!

________

Proiectul #ONGfâșNeȚ este derulat de Asociația de Sprijin Comunitar ACS prin programul Active Citizens Fund Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

 
 

Comments are closed.