Untitled design (4)

Descoperă regulamentul pentru Jungla Urbană 2024 #CivilSociety Edition!

Imaginează-ți un oraș plin de mistere, indicii criptice și indicii care îți testează limitele. Anul acesta, Jungla Urbană 2024 #CivilSociety Edition va avea loc în ediție dublă, pe 20 aprilie în Piatra-Neamț și pe 27 aprilie în Târgu Neamț! Este o oportunitate pe care nu vrei să o ratezi! Dacă te-ai inscris deja ori ești pe cale să o faci și abia aștepți să fii parte dintr-o comunitate pasionată de societatea civilă, atunci te așteptăm să consulți regulamentul oficial al evenimentului. Regulamentul conține toate detaliile de care ai nevoie pentru a te pregăti și a intra în competiție! Vei găsi informații despre reguli, punctaj, premii și multe altele!       

Descoperă regulamentul pentru Jungla Urbană 2024!

Cum te poți înscrie

Dacă ai între 14 și 25 de ani, îți dorești să participi la eveniment și îți faci echipă cu alți 2 prieteni te poți înscrie completând formularul de aici. Important de știut că participarea la eveniment presupune și o mică donație de 15 lei. Această sumă contribuie la organizarea evenimentului și la promovarea societății civile. În plus, arată că ești 100% implicat în aventura noastră! Pentru ca înscrierea unei echipe să fie validată, este necesar ca fiecare coechipier să completeze integral formularul până la data de 17 aprilie 2024, ora 23:59:59! Locurile se epuizează rapid, așa că recomandarea noastră este să completezi formularul din timp!

Important de știut! Pentru echipele câștigătoare, organizatorii, cu sprijinul sponsorilor, vor oferi următoarele super premii, atât pentru tinerii din Piatra-Neamț, cât și pentru tinerii din Târgu Neamț:

Locul I: 300 lei/persoană sau 900 lei/echipă;

Locul al II-lea: 250 lei/persoană sau 750 lei/echipă;

Locul al III-lea: 200 lei/persoană sau 600 lei/echipă.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de clarificări, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici să te ajutăm să fii pregătit pentru o experiență urbană incredibilă! Așteptăm cu nerăbdare să ni te alături și să facem împreună acest eveniment memorabil!

________

Proiectul #ONGfâșNeȚ este derulat de Asociația de Sprijin Comunitar ACS prin programul Active Citizens Fund Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

 
 
 
 

Comments are closed.