mindfulmedia-web (1)

Lansăm MINDFUL MEDIA, ghidul digital pentru consumatorii de media responsabili

#ONGfâșneț

Într-o lume plină de informații și conținut media divers, devine din ce în ce mai important să fim consumatori de media responsabili. Cu acest scop în minte, suntem extrem de bucuroși să vă anunțăm lansarea MINDFUL MEDIA, un instrument esențial pentru toți cei care sunt pasionați de educația media și nu numai.

Ghidul MINDFUL MEDIA este disponibil gratuit și poate fi descărcat mai jos.

Deoarece in cadrul proiectului nostru, care reprezinta prima initiativa de educatie media a organizatiei noastre, am avut parte de experiente de invatare diverse care ne-au lasat cu mai multe lectii ce merita impartasite, am creat un ghid digital care să prezinte o secvențiere logică a activităților proiectului, alături de o serie de metode utilizate de lucrătorii de tineret în cadrul atelierelor pe media și de tinerii voluntari ai asociației în implementarea activităților. Totodată, cuprinde testimoniale și fotografii reprezentative pentru proiect. Ghidul este pentru tineri, profesori și oricare altă persoană interesată de tema educației media ori pentru organizațiile care lucrează în acest domeniu să înțeleagă mai bine provocările implementării proiectului la nivel local.

Vă invităm să împărtășiți această inițiativă cu prietenii, familia și colegii voștri. Prin promovarea acestui ghid digital, putem ajuta mai mulți oameni să devină consumatori de media responsabili și conștienți. Împreună, putem face o schimbare pozitivă în modul în care interacționăm cu informațiile și conținuturile media!

_____________________________________
Activitatea face parte din proiectul „Descoperă adevărul: antrenament în literația media”, derulat de Asociația de Sprijin Comunitar „ACS” și finanțat prin programul Efectiv Civic, dezvoltat de FDSC – Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu RAF – Romanian American Foundation și cu sprijinul CJI – Centrul pentru Jurnalism Independent.
 

Comments are closed.