voluntari-jungla-232

Fii voluntar în Jungla Urbană 2023 #MediaLiteracy Edition! Fii parte din echipa care susține educația media

Fii voluntar în Jungla Urbană 2023 #MediaLiteracy Edition! Fii parte din echipa care susține educația media

Organizarea unui eveniment de calibru precum Jungla Urbană 2023, un treasure hunt urban pe tema educației media destinat tinerilor, implică nu doar planificare și logistică, ci și o echipă dedicată de voluntari care să fie bine pregătiți și motivați să susțină desfășurarea sa. Așadar, te invităm să fii parte din echipa de mândri voluntari!

Vei juca un rol crucial în asigurarea că obiectivele educaționale și de divertisment ale evenimentului au fost atinse în mod eficient și că participanții au primit sprijin de calitate în explorarea traseului pregătit. Jungla Urbană 2023 #MediaLiteracy Edition Jungla Urbană este un treasure-hunt, o competiție desfășurată în Municipiul Piatra Neamț. Participanții cunosc locul de start, urmând să parcurgă un traseu pe care îl vor descoperi doar prin descifrarea indiciilor, care vor avea ca temă principală educația media.

Prin intermediul acestui treasure hunt, veți avea șansa de a vă dezvolta abilitățile de a naviga în siguranță și cu încredere prin lumea digitală. Într-o eră în care dezinformarea și propagarea știrilor false sunt tot mai răspândite, Jungla Urbană 2023 #MediaLiteracyEdition încurajează o educație responsabilă, care să vă permită să deviniți cetățeni informați și critici.

Hai în echipa mândrilor voluntari! Activitatea de voluntariat presupune implicarea pe durata competiției din 16 septembrie 2023 (timp estimat alocat: între orele 08:00 – 16:00) în una din următoarele activități:

  • Voluntar de checkpoint: primeste echipele la checkpoint, monitorizează sosirea și plecarea acestora, realizarea probelor, sprijină distribuirea apei și a gustărilor;
  • Voluntar foto – video: presupune deplasarea între checkpointuri si realizarea (cu aparatul propriu) de materiale foto – video în timpul competiției pe care apoi le trimite echipei de implementare a Junglei Urbană 2023 #MediaLiteracy Edition;
  • Voluntar auto: presupune deplasarea cu autoturismul propriu între checkpointuri pentru transportarea materialelor, a echipelor de organizatori și voluntari. Cheltuiala pentru combustibilul folosit este decontabilă.

Cum te poți înscrie?

Dacă vrei să vii voluntar la Jungla Urbană 2023 #MediaLiteracy Edition din data de 16 septembrie 2023 te poți înscrie până pe 21 august 2022, completând formularul de aici. Prin participarea ta ca voluntar, vei beneficia de numeroase avantaje, precum primirea tricoului oficial al Mândrului Voluntar, apă și gustări asigurate în ziua concursului, acces la instruirea specială pentru tema și probele concursului, precum și obținerea unei diplome de voluntariat ca semn de recunoaștere pentru dedicarea ta.

Ai tot ce are nevoie un mândru voluntar?

  • Vârsta minimă de 16 ani;
  • Formularul de mai sus completat până pe 21 august 2023, ora 23:59;
  • Disponibilitate în data de 16 septembrie 2023 pe toată durata competiției (timp estimat alocat: între orele 08:00 – 16:00);
  • Ești organizat, responsabil și ai prezență de spirit;
  • Îți place munca în echipă, te adaptezi cu ușurință la provocări și ești flexibil;
  • Ești fâșneț!
_____________________________________
Activitatea face parte din proiectul „Descoperă adevărul: antrenament în literația media”, derulat de Asociația de Sprijin Comunitar „ACS” și finanțat prin programul Efectiv Civic, dezvoltat de FDSC – Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu RAF – Romanian American Foundation și cu sprijinul CJI – Centrul pentru Jurnalism Independent.
 

Comments are closed.