PROMOVARE-ONGFASNET-FB

3 luni de implicare prin #ONGfâșNeȚ

3 luni de implicare prin #ONGfâșNeȚ

Celebrăm 3 luni de #ONGfâșNeȚ! Încă de la început, am fost inspirați de dorința de a face o schimbare pozitivă în comunitatea noastră, iar aceste 3 luni au fost pline de energie și activități mișto! Scopul proiectului este de a aduce mai aproape de comunitate activitatea organizațiilor locale, fiind inspirați de dorința de a face o schimbare pozitivă în comunitatea noastră.

Unul din pașii importanți ai implementării a fost completarea echipei de proiect. Noi voluntari cu entuziasm și dorința de implicare s-au alăturat organizației, aducând idei fâșnețe, motivație și pasiune. Mândrii voluntari se implică activ în implementarea proiectului și contribuie la progresul continuu al activităților. Pentru a asigura o colaborare eficientă, membrii echipei se întâlnesc periodic pentru a stabili următoarele evenimente și pentru a evalua status-ul proiectului. Comunicarea constantă și colaborarea strânsă au fost cheia reușitei în atingerea obiectivelor propuse.

În luna iulie, echipa de comunicare a #ONGfâșNeȚ aprins contur, astfel încât organizația reușește să își răspândească mesajele cu impact în comunitate. Acest lucru a contribuit la creșterea gradului de conștientizare cu privire la activitățile #ONGfâșNeȚ și la cauzele susținute.

Una dintre realizările notabile ale acestor 3 luni a fost organizarea Taberei de Teatru Forum, în luna iunie. Aici, tinerii implicați în proiect au dat frâu liber imaginației și au creat o piesă de teatru forum de la zero, urmând a o pune în scenă în cadrul Caravanei de teatru forum, o serie de 10 reprezentații organizate în Piatra Neamț, Târgu Neamț, Roman și Săbăoani.

Deși vacanța de vară este în toi, #ONGfâșNeȚ nu a luat pauză. Avem planuri ambițioase pentru perioada care urmează: organizarea a 10 reprezentații de teatru forum; lansarea platformei ONG, care va oferi o interfață de comunicare între ONG-urile din județ și publicul larg; pregătirea și lansarea unui podcast creat de tinerii implicați în proiect, în care vor prezenta experiențele voluntarilor și beneficiile aduse de implicarea într-un ONG.

#ONGfâșNeȚ a demonstrat că tinerii pot fi o forță puternică și că pasiunea, implicarea și colaborarea pot aduce transformări semnificative atât în viața fiecăruia dintre ei, cât în comunitate, iar aceste 3 luni sunt doar începutul! #ONGfâșNeȚ promite să devină un motor de educație, conștientizare și de promovare a ONG-urilor în comunitate!

________

Proiectul #ONGfâșNeȚ este derulat de Asociația de Sprijin Comunitar ACS prin programul Active Citizens Fund Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Comments are closed.