fbeventcover-jungla23

Înscrieri deschise pentru Jungla Urbană #MediaLiteracy Edition: pregătește-te să te alături competiției!

Înscrieri deschise pentru Jungla Urbană #MediaLiteracy Edition: pregătește-te să te alături competiției!

Jungla Urbană se întoarce pe harta evenimentelor pentru tineri din Piatra Neamț! Anul acesta, Jungla Urbană va fi organizată pe 16 septembrie 2023! Ajunsă la a 12-a ediție, competiția este creată pe modelul unui treasure hunt și este accesibilă tuturor tinerilor de 14-20 ani. Înscrierile au loc până pe 13 septembrie.

Cum se desfășoară Jungla Urbană

Jungla Urbană este o cursă de tip treasure-hunt, o competiție desfășurată în Municipiul Piatra Neamț. Participanții cunosc doar locul de start, urmând să parcurgă un traseu pe care îl vor descoperi doar prin descifrarea indiciilor de la fiecare check-point.

În ediția Media Literacy, întregul traseu este proiectat în jurul temei educației media, punând accentul pe dezvoltarea abilităților de analiză critică a informațiilor, discernământ și responsabilitate în utilizarea mediilor digitale.

Pentru echipele câștigătoare, organizatorii, cu sprijinul sponsorilor, vor oferi următoarele premii:

  • Locul I: 300 lei/persoană sau 900 lei/echipă;
  • Locul al II-lea: 250 lei/persoană sau 750 lei/echipă;
  • Locul al III-lea: 200 lei/persoană sau 600 lei/echipă.

Cum vă puteți înscrie

Dacă ai între 14 și 20 de ani, îți dorești să participi la eveniment și îți faci echipă cu alți 2 prieteni te poți înscrie completând formularul de aici. Important de știut că participarea la eveniment presupune și o mică donație de 15 lei. Această sumă contribuie la organizarea evenimentului și la promovarea educației media. În plus, arată că ești 100% implicat în aventura noastră! Pentru ca înscrierea unei echipe să fie validată, este necesar ca fiecare coechipier să completeze integral formularul până la data de 13 septembrie 2023, ora 23:59:59! În situația în care se completează numărul maxim de echipe participante, atunci înscrierile se vor încheia mai devreme, așa că recomandarea noastră este să completezi formularul din timp!

Jungla Urbană 2023 #MediaLiteracy Edition te așteaptă! Nu ezita, completează formularul de înscriere până pe 13 septembrie și hai în aventura educației media!

_____________________________________
Activitatea face parte din proiectul „Descoperă adevărul: antrenament în literația media”, derulat de Asociația de Sprijin Comunitar „ACS” și finanțat prin programul Efectiv Civic, dezvoltat de FDSC – Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu RAF – Romanian American Foundation și cu sprijinul CJI – Centrul pentru Jurnalism Independent.
 
 

Comments are closed.