platforma-fb

Platforma ONG: un hub digital pentru organizațiile din județul Neamț

#ONGfâșneț

Într-o lume în continuă schimbare, ONG-urile din întreg județul Neamț joacă un rol esențial în sprijinirea comunității noastre! Aceste organizații aduc împreună oameni pasionați de schimbare și de binele comun! Una dintre activitățile la care lucrăm de zor în cadrul proiectului #ONGfâșNeȚ și pe care abia așteptăm să o împărtășim cu voi este platforma ONG, o inițiativă menită să sprijine organizațiile non-guvernamentale în promovarea activităților, a rezultatelor și a impactului muncii lor în comunitate.

Platforma ONG va fi un hub digital pentru organizațiile care activează în întreg județul Neamț. Astfel, membrii comunității vor avea acces la informații detaliate despre proiectele și evenimentele desfășurate de ONG-uri, la poveștile lor de succes și la o serie de bune practici care pot fi împărtășite pentru a inspira și sprijini alte organizații.

Inițiativa are ca obiectiv principal aducerea împreună a ONG-urilor pentru a promova activitatea lor, a facilita schimbul de bune practici și a le face cunoscute poveștile. Prin intermediul acestei platforme, #ONGfâșNeȚ își propune să construiască o comunitate ONG solidă, să amplifice vocea oamenilor care activează în organizații și impactul pe care îl au în comunitate. Platforma ONG va deveni, astfel, un instrument esențial în creșterea vizibilității și a comunicării între organizații, dar și între acestea și publicul interesat să se implice sau să susțină proiectele ONG-urilor.

Platforma este o dovadă a angajamentului și dorinței noastre de a crea o comunitate ONG puternică. Prin această inițiativă, ne propunem să aducem beneficii atât pentru organizații, cât și pentru toți cei implicați sau interesați de cauzele lor, promovând, totodată, colaborarea și schimbul de idei în vederea generării unor soluții eficiente pentru comunitate.

________

Proiectul #ONGfâșNeȚ este derulat de Asociația de Sprijin Comunitar ACS prin programul Active Citizens Fund Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Comments are closed.