Emisiune Roman TV

Emisiune Roman TV despre tinerii din proiectul „Generația Z”

„Pentru noi CLT este un loc în care ne putem exprima liber ideile și putem să avem inițiative cu accent pe nevoile noastre. Ne-am înscris în CLT pentru că simțeam că ne lipsește ceva în viața noastră de adolescenți și voiam să aducem o schimbare, ne place voluntariatul și ne place să decidem pentru lucrurile care au legătură cu noi. Vrem să facem cunoscute autorităților ideile noastre și dorințele noastre, ca ele să fie îndeplinite. Prin această structură putem cunoaște tineri și din alte comunități, putem să vedem cum își petrec alți tineri timpul liber, ce preocupări au și dacă putem face și acțiuni comune la nivel de județ.” Amalia Dămoc – CLT Săbăoani 

Amalia și Rebeca sunt două din tinerele cele mai active din structura CLT Săbăoani care vor să aducă o schimbare în comunitatea lor și vor să demonstreze că tinerii sunt o voce demnă de luat în seamă. 

Împreună cu asistentul de proiect, Livia Iancu, au fost invitate în platoul Roman TV  pentru a realiza o emisiune în cadrul căreia au vorbit despre motivația lor de a face parte din acest proiect și de a dezvolta structura de tineret CLT din Săbăoani. 

Generația Z: când nevoile devin idei și ideile, acțiuni fâșnețe

Comments are closed.