WhatsApp Image 2023-07-21 at 18.17.57 (1)

Spațiul #ONGfâșNeȚ: culoare, creativitate și imaginație

#ONGfâșneț

În iulie, am început amenajarea unui loc dedicat nouă, voluntarilor fâșneți! Ne-am pus mâinile și imaginația la treabă pentru a transforma spațiul într-o adevărată comoară! Pentru că ne dorim să atragem și mai mulți tineri voluntari, am creat un loc prietenos și plin de viață, în care ne simțim ca acasă! Un loc în care să ne întâlnim și să facem activități inedite, totul într-un mediu sigur și plin de energie pozitivă! #CLTfamily

Așadar, cu o echipă dedicată și plină de determinare, am pornit la drum pentru a transforma un spațiu obișnuit într-un loc cu adevărat special. Pentru a pune în practică această viziune, ne-am pus pălăria de arhitecți de design interior. Cu imaginație și creativitate, am planificat și am început procesul de amenajare. Un aspect esențial al acestei activități a fost libertatea de exprimare creativă, ce ne-a permis să ne punem amprenta personală asupra spațiului. Astfel, am realizat un concept unic și original. Am ales o paletă de culori vibrante, cu nuanțe de galben, albastru, verde și roșu. Culorile vii reflectă energia și optimismul care ne caracterizează! Fotoliile puf, de tip bean bag, asigură atât funcționalitatea, cât și confortul spațiului.

Transformarea spațiului a fost spectaculoasă și rezultatul final ne depășește cu mult așteptările. Spațiul #ONGfâșNeȚ a devenit un loc plin de viață și bucurie, în care ne simțim ca acasă. Acest spațiu este mult mai mult decât un simplu loc de întâlnire. Este un loc în care se construiesc amintiri, se desfășoară activități faine și se promovează un mediu sigur pentru tineri, plin de energie și entuziasm.

Ne bucurăm că spațiul #ONGfâșNeȚ reflectă spiritul asociației și oferă tinerilor voluntari un cadru propice pentru a petrece timp bun împreună. Cu această realizare, demonstrăm faptul că implicarea și creativitatea ajută la crearea unui viitor mai bun!

thumbs_poza-grup2

Image 2 of 7

________

Proiectul #ONGfâșNeȚ este derulat de Asociația de Sprijin Comunitar ACS prin programul Active Citizens Fund Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Comments are closed.