Home Email

Jungla Urbană 2022 #CLTfamily Edition

Start înscrieri!

Găsește încă doi prieteni, dă un nume fâșneț echipei voastre și apasă butonul corespunzător localității unde vrei să participi. Pentru ca înscrierea unei echipe să fie validată, este necesar ca fiecare coechipier să completeze integral formularul până la data de 4 septembrie 2022!

Jungla Urbană #CLTfamily Edition: treasure hunt pentru tineri pasionați de voluntariat și implicare civică.

🌴 Jungla Urbană este un concept de joc pe modelul treasure hunt și a ajuns la a 11-a ediție de joc, care va avea loc anul acesta pe 10 septembrie 2022 simultan în trei localități: Piatra – Neamț, Tg. Neamț și Săbăoani.

🌴 Echipele înscrise vor primi indicii pe teme de implicare civică și cultură generală și vor trebui să ajungă într-un anumit punct, îndeplinind indicațiile și probele de pe traseu.
 
La final, echipele vor ajunge la cufărul cu monede de aur, mai exact la cele 3 mari premii ale jocului: 
Premiul 1 – 250 lei/pers= 750 lei/echipă
Premiul 2 – 200 lei/pers.= 600 lei/echipă
Premiul 3 – 150 lei/pers.= 450 lei/echipă
 
Hai la o aventură în Jungla Urbană pe 10 septembrie! Fă-ți echipă cu alți 2 prieteni de 14-25 ani și hai într-o aventură care să vă facă vara mai palpitantă.

Înscrierile se încheie pe 4 septembrie 2022!!! În situația în care se completează numărul maxim de echipe participante stabilit pe fiecare localitate, atunci înscrierile se vor încheia mai devreme !

Mult succes !!!

Selecție voluntari Jungla Urbană 2022

Vara aceasta vă propunem o oportunitate de voluntariat un pic ”altfel”: să fiți parte a echipei de organizare a concursului 🌴🌴🌴Jungla Urbană #CLTfamily Edition.

Activitatea de voluntariat presupune implicarea pe durata competitiei din 10 septembrie (timp estimat alocat: între orele 09 – 15.00) în una din următoarele activități:

Voluntar de checkpoint 👀

  • Primește echipele la checkpoint
  • Monitorizează sosirea și plecarea acestora
  • Sprijină realizarea probelor
  • Sprijină distribuirea produselor de refreshment

Voluntar foto – video 🎥📷 

  • Se deplasează între checkpointuri și realizează (cu aparatul propriu) materiale foto – video în timpul Concursului Jungla Urbană #CLTfamily Edition

Voluntar auto 🚕🚗 

  • Transportă  (cu autoturismul propriu) materialele și echipele de organizatori/ voluntari între checkpointuri (cheltuiala cu combustibilul folosit pe perioada competiției este decontabilă)

🌟Persoanele interesate să participe în calitate de voluntari la organizarea concursului Jungla Urbană #CLTfamily Edition din data de 10 septembrie 2022 se pot înscrie completând formularul de aici 👈.