Inscrieri ateliere Centrul de voluntariat Neamt

Descriere ateliere: 

1. Ateliere de creatie si handmade D’Eco Art – Numar de participanti: 15 tineri – Frecventa: 2 ateliere / luna

Tinerii vor invata în cadrul unor ateliere de creatie si hand-made sa confectioneze obiecte decorative, jucarii, obiecte de artizanat, rame foto, vase pentru flori etc.

Activitatea se va baza si pe valorificarea deseurilor si materialelor refolosibile.

Tematica activitatilor va tine cont si de calendarul evenimentelor nationale si internationale (Ziua Tineretului, Ziua Europei, Ziua Mamei, Ziua Copilului, Dragobetele, Ziua Nationala a Romaniei, etc.) si de marile sarbatori : Paste, Craciun.

2.  Atelier de teatru – forum – Numar de participanti: 12 tineri – Frecventa: 3 ateliere/ luna

Participantii vor dobandi cunostinte despre teatru forum, vor intelege diferentele dintre aceasta metoda si teatru clasic, rolul actorilor, rolul publicului si al jokerului, vor deprinde abilitati in construirea de personaje si scenarii.

Dupa realizarea acestei etape, participantii vor pune in scena o piesa pe tema voluntariatului, vor stabili scenariul și personajele, vor distribui rolurile si vor pregati piesa din punct de vedere regizoral.
Piesa de teatru – forum astfel realizata va fi prezentata in cadrul Festivalului de Altceva, luna octombrie 2015.

IMPORTANT: 

– Varsta minima a participantilor: 15 ani

– Participarea la ateliere este gratuita, dar este conditionata de completarea unui formular de inscriere, de prezentarea formularului de consimtamant din partea parintilor (in cazul elevilor minori),precum si de respectarea regulamentului fiecarui atelier

– Pentru inscriere, va rugam sa ne transmiteti un mesaj pe adresa contact@voluntariatneamt.ro. Veti fi programati la un interviu la sediul Centrului de voluntariat Neamt